Over ons

Surinaams eten in Dordrecht

 

RUBY’S is al 10 jaar het Surinaamse eethuis van Dordrecht, waar alles vers wordt bereid, gelegen in het hartje centrum van Dordrecht, naast het overdekte winkelcentrum de Drie Vriendenhof. Ideaal om na het winkelen, een dagje uit of na een drukke werkdag de Surinaamse keuken te proeven. In het eethuis RUBY’S zijn verschillende maaltijden te krijgen.

Geen zin om thuis te koken en heb je behoefte aan iets anders dan die vaakbezochte pizzaria op de hoek? Bij RUBY’S Corner zit je nog steeds op een hoek maar eet je heerlijk Surinaamse roti. Dordrecht heeft een prachtig centrum waar RUBY’S Corner een prachtige aanvulling op is. Bij RUBY’S Corner kan je heerlijke diverse Surinaamse broodjes bestellen. De Surinaamse broodjes die belegd worden met bijvoorbeeld kip kerry, rundvlees, garnalen, of pom en nog ander Surinaamse beleg. Ook is het de afhaal voor het eten thuis.

 

RUBY’S Eten en drinken is gespecialiseerd in Surinaamse gerechten. Denk hierbij aan de heerlijke roti met lamsvlees, de bekende pom of onze zalige bojo. RUBY’S werkt met een dagschotel, daarnaast zijn er dagelijks 4 wisselende gerechten, hierbij geniet u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ook kunt u plaats nemen in het restaurant voor een heerlijke surinaamse maaltijd en een glas wijn drinken.

 

RUBY’S kookt ook vegetarische gerechten.

 

Wij maken graag alle gerechten voor u klaar om mee te nemen.